U bent hier:   Home  >  Over ons

Altijd vrijblijvend welkom

De winkel is bijzonder ruim. Alle producten en materialen staan overzichtelijk opgesteld. U bent altijd van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in het aanbod dat mee evolueert met de seizoenen. Zoekt u daarentegen een gerichte oplossing voor een hardnekkig probleem? Aarzel niet en spreek ons aan. We reiken u graag mogelijke oplossingen aan en voorzien u van de nodige gebruikstips. Binnen onze enorme variëteit aan merken voor vrijwel alle producten, vindt u vast en zeker uw gading.

tuincentrum thielemans

Mee met de laatste trends

We volgen steeds de laatste ontwikkelingen op de voet. Dat geldt zowel voor het bakgebeuren, de decoratietrends, de ontwikkelingen op barbecuegebied als de nieuwste dierspeeltjes of –benodigdheden. Kom dus geregeld eens langs.

Van heinde en verre

In onze winkel verwelkomen we uiteraard veel dorpsgenoten uit Baal – Tremelo. Daarnaast komen bijzonder veel inwoners langs uit Schriek, Begijnendijk en Keerbergen. Het zo goed als eindeloze gamma voor tuin, dier en hobby trekt ook steeds meer inwoners uit Betekom, Werchter, Haacht, Rotselaar, Aarschot en Heist-Op-Den-Berg aan. De afgelopen decennia groeiden we uit tot een begrip in de wijde regio. Wij zijn 7 dagen op 7 open.

Bezoek onze winkel

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag van 9.00u - 18.00u
  • Woensdag van 9.00u - 18.00u
  • Donderdag van 9.00u - 18.00u
  • Vrijdag van 9.00u - 18.00u
  • Zaterdag van 9.00u - 18.00u
  • Zondag van 9.00u - 12.00u

Feestdagen gesloten

Tuincentrum Thielemans

Monnikstraat 26,
3128 Baal (Tremelo)
Tel: 016 / 53 06 83
Fax: 016 / 52 02 83
tuincentrum.thielemans@aveve.be
Foto van een werknemer van Tuincentrum Thielemans
Tuincentrum Thielemans krijgt dagelijks bezoekers over de vloer uit de ruime regio rond Baal – Tremelo. Onze klanten komen daarnaast uit Schriek, Begijnendijk, Keerbergen, Haacht, Werchter, Rotselaar maar ook uit Aarschot en Heist-Op-Den-Berg.
Website door Pixeo